Impresszum

A www.kiskunfelegyhaza.hu kiskunfélegyházi információs portál a
Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatalának felügyelete alatt működik.

A kiadásért felelős

Dr. Faragó Zsolt, jegyző
6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth Lajos utca 1.
telefon: (+36 76) 562-000
telefax: (+36 76) 562-001
e-mail: jegyzo [at] kiskunfelegyhaza.hu

Sajtókapcsolat

Görög Anita
oktatási- és közművelődési referens
telefon: (+36 76) 562-030
e-mail: goroganita [at] kiskunfelegyhaza.hu

Üzemeltető, fejlesztő

Felelős programozó: Tarjányi Roland Zsolt, mérnök-informatikus (Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal)
Az oldalakkal kapcsolatos technikai problémák bejelentéséhez kérjük írjon a következő címre: taro [at] kiskunfelegyhaza.hu.

Tárhely szolgáltató

Record Networks Magyarország Kft.
2750 Nagykőrös, Szabadság tér 10. 1. emelet 2.
info [at] recordnetworks.com

Egyes mellékletek megtekintéséhez PDF-megjelenítő alkalmazás szükséges (pl.: Adobe Acrobat Reader DC). Amennyiben ez nincs telepítve a számítógépére a következő weboldalról töltheti le ingyenesen: get.adobe.com/hu/reader

Jogi nyilatkozat, Szerzői jogok

A www.kiskunfelegyhaza.hu (továbbiakban: portál) oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, grafika, egyéb) a Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata (továbbiakban: Kiadó) szellemi tulajdonát képezi. Ezen tartalmak tekintetében a Kiadó fenntart minden további feldolgozással és/vagy terjesztéssel kapcsolatos jogot. A Kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weblap egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése.

A portál pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de azok időszerűségével, érvényességével, teljességével kapcsolatban, illetve a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A harmadik fél által működtetett weboldalakra mutató hivatkozások a portáltól teljesen független tartalmat hívnak elő, ezen hivatkozások aktuális működéséért, a rajtuk keresztül elérhető adatokért és információkért a Kiadó semmilyen felelősséget nem vállal.

A portál fenntartja a jogot, hogy a weboldal mindenkori tartalmát korlátozás, értesítés nélkül megváltoztassa, bármely, illetve valamennyi szolgáltatását megszüntesse, felfüggessze.

Fényképek:

E-mail küldése