Kiskunfélegyházi Advent

A karácsonyi készülődésre hangolódva szeretettel várunk minden kedves látogatót az adventi programjainkra.

November 25. (szerda)
17:00 Jótékonysági Művészeti Árverés
Helyszín: Dózsa György Általános Iskola

November 28. – Január 31.
Jégpálya a Gorkij utcai parkolóban

November 28. – December 24.
Adventi vásár a Hattyúház előtti sétányon
A Lions Club „jótékony forralt bor és pogácsa standja” (december 11 - 22.)

Megkezdődtek Bács-Kiskun megyében az első földárverések

Bács-Kiskun megyei első földárverések

2015. november 23. napján elindult az első állami tulajdonú termőföldek gazdáknak történő árverezése.

November 23. napjától december 14. napjáig van lehetőségük a helyben lakó földműveseknek a maximum 300 hektár mértékű állami tulajdonú földterületek egy részének megvásárlása.

A gazdák megelégedésére már le is zajlott az első földek árverése a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskemét, Halasi út 34., valamint Halasi út 36. számú épületeiben.

Az árverési eljárások a lehető legnagyobb nyilvánosság mellett kerülnek lebonyolításra.

Megváltoztak a Családi Csődvédelmi Szolgálat elérhetőségei

2015. november 25. napjától a Bács- Kiskun Megyei Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Főosztályának keretein belül működő Családi Csődvédelmi Szolgálat új helyen, Kecskemét, Kőhíd utca 8. szám alatt várja kedves ügyfeleit.

Személyes ügyintésére ügyfélfogadási időn belül, előzetes időpont egyeztetés után van lehetőség. Az ügyfélfogadás rendjében nem történt változás.

A családi csődvédelemről és a szolgálat működéséről részletes információk a www.csodvedelem.gov.hu honlapon érhetőek el.

Árverésre kerül az új műfüves pálya kezdő labdája

Az új műfüves pályán Csontos Piroska félegyházi paralimpikon mutatta fel a licitálásra kerülő játékszert a sajtó munkatársainak. Horváth Gábor önkormányzati képviselő, a jótékonysági árverés kezdeményezője elmondta – az árverés bevételét a mozgáskorlátozott gyermekek támogatására fordítják. A labdát az első torna résztvevői, a polgármester, a képviselő testület tagjai, a sportegyesületek vezetői, városunk testnevelői, edzői is „dedikálták”. Az árverést november 27-én, pénteken 7-től 18 óráig a Sirius Rádió élőben közvetíti. A kikiáltási ár 5000 forint.

Tájékoztató az üzletek vasárnapi zárva tartásáról

A kiskereskedelmi szektorban történő vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló 2014. évi CII. törvény értelmében a kiskereskedelmi üzletek nyitvatartási ideje 2015. március 16-tól az alábbiak szerint kell módosuljon:

Kiskereskedelmi napokon általánosan: 6-22 óra
(a kizárólag pékárut és tejterméket forgalmazó üzletek esetében: 5-22 óra)

Vasárnap és munkaszüneti napokon: ZÁRVA

A nyitvatartási időben történő változást minimum 8 nappal előtte be kell jelenteni a Polgármesteri Hivatalban – írásban.

Tájékoztató az igazgatási szünetről és a december 24-i pihenőnaphoz kapcsolódó munkarend változásról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a

Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatalban

2015. december 23. (szerda) napjától 2015. december 31. (csütörtök) napjáig

igazgatási szünetet tartunk.
Az igazgatási szünet alatt az ügyfélfogadás szünetel!

Tájékoztatjuk továbbá ügyfeleinket, hogy a 2015. december 24-i pihenőnap kapcsán az alábbiak szerint változik a Hivatal nyitva tartása és ügyfélfogadási rendje:

Településrendezési eszközök módosítása

Önkormányzatunk képviselő-testülete részleges módosításnak veti alá Kiskunfélegyháza Város Településrendezési eszközeit (azaz a Településszerkezeti tervet és a Helyi Építési Szabályzatot) néhány telekre vonatkozóan, elsősorban gazdaságfejlesztés támogatása céljából.

Az eljárás a településfejlesztési koncepcióról, az integrált városfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 36. § szerinti teljes eljárás keretében zajlik.

Pályázati felhívás - Szakács

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény
6100 Kiskunfélegyháza, Nádasdy utca 12. – telefon: (+36 76) 463-433
pályázatot hirdet 1 fő részére szakács munkakör betöltésére

A határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony 4 hónap próbaidővel létesítendő.

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok:
Napi anyagkiszabások átadása-átvétele, ételek készítése, adagolása, diétás étrend biztosítása, telephelyekre történő kiküldése, HACCP rendszerrel összefüggő valamennyi dokumentációs kötelezettség teljesítése. Munkáját az élelmezésvezető közvetlen irányításával végzi.

Illetmény és juttatások:
Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény rendelkezései az irányadóak.

Pályázati feltételek:

  • büntetlen előélet, cselekvőképesség
  • szakács szakképesítés

Pályázati felhívás - kávézó működtetése

A Petőfi Sándor Városi Könyvtár és Művelődési Központ pályázatot hirdet a Petőfi tér 1. alatt lévő Művelődési Központban található kávézó működtetése tárgyában 2016. január 1-től

Pályázat meghirdetésének időpontja: 2015. november 2.

Pályázatok leadásának helye, módja: A pályázatokat 2015. november 17. napján 1300-ig kell eljuttatni a Petőfi Sándor Városi Könyvtár és Művelődési Központba zárt borítékban, egy eredeti és egy másolati példányban. A borítékra rá kell írni: „Pályázat a Korona Kávézó üzemeltetésére”

Oldalak

Feliratkozás Kiskunfélegyháza Város RSS csatornájára