ÁNYK telepítési útmutató

Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) program telepítésének lépései

1. lépés

Első lépésben kérjük, győződjön meg arról, hogy számítógépén telepítve van-e a JAVA futtatókörnyezet legalább 1.6-os verziója (JRE 6). Ennek ellenőrzéséhez kattintson ide. Ha a JAVA futtatókörnyezet megfelelő, akkor a számítógép készen áll a következő lépésre, kérjük, térjen át a 3. pontra.

Ezt a lépést Önnek csak a legelső alkalommal kell végrehajtania.

2. lépés

Amennyiben az Ön gépén nincs telepítve a JAVA futtatókörnyezet (JRE), vagy a már telepített futtatókörnyezet verziószáma nem megfelelő, úgy kattintson a JAVA LETÖLTÉSE ikonra.

java

Ezt a lépést Önnek csak a legelső alkalommal kell végrehajtania.

3. lépés

Ahhoz, hogy Ön nyomtatványt tudjon kitölteni, szükség van a keretprogram telepítéséhez. Az ÁNYK-AbevJava keretprogram telepítéséhez kérjük, kattintson az ÁNYK LETÖLTÉSE ikonra.

anyk

Ezt a lépést Önnek csak a legelső alkalommal kell végrehajtania.

4. lépés

A keretprogram telepítése után az Ön számítógépe már alkalmas arra, hogy nyomtatványokat töltsön ki. Kérjük, a menüpontokon keresztül válassza ki a nyomtatványt, amelyre szüksége van.

5. lépés

A kiválasztott nyomtatvány telepítéséhez kattintson a hivatkozásra, és a nyomtatvány telepítését végezze el számítógépére.
Ha segítségre van szüksége a telepítésben, kattintson ide a telepítési segítség eléréséhez.
A telepítés után az ABEV program már automatikusan felismeri a nyomtatványt, így Ön ki tudja tölteni azt.
FONTOS – Az újabb verziójú programok telepítéséhez nagyon ajánljuk az ÁNYK-Abevjava keretprogram Szerviz > Frissítések menüpontjának használatát.

E-mail küldése